Sanata Evet İmza Kampanyası

Pinterest LinkedIn Tumblr +

sanataevetİZMİRLİ sanatçılar, Devlet Opera ve Balesi, Devlet Senfoni Orkestrası, Devlet Tiyatrosu, Devlet Klasik Türk Müziği Korosu, Devlet Türk Dünyası Dans ve Müzik Topluluğu gibi ülkedeki tüm sanat kurumlarının kapatılmasına kadar varabilecek yeni düzenlemeye karşı imza kampanyası başlattı.

“Aynı zamanda bugün aramızda bulunan güzel İzmir’imizin Devlet Opera ve Bale sanatçılarından bir grup Ankara’da güzel bir eylem amacıyla seyahatlerini gerçekleştiriyor. Hepinizin bildiği gibi sanatçılar özellikle bizler gibi toplumsal alanda yaşayan insanlar için, bizlerin ruhuna da yansıtılmasına katkı sağlayan bireyler. Bizlerin zaman zaman yaşamın bu yoğun mücadelesi içinde, kendimizi sadece yaşamla mücadeleye adadığımız zamanlarda, fırsatını bulduğumuzda, bizlerin de ne olduğunu anlatmaya ve anlamamıza katkı sağlayan bir ekip. Kendilerine bu seyahatimiz sırasında başarılar diliyoruz. Ankara’da ve bu yansıtma görevini sürdürdükleri sanatlarında başarılar.”

… İzmirli sanatçılar bugün 18.00’de Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde buluşup, Konak Belediyesi Kültür Merkezi önünde basın açıklaması yapacak.

Banu Şen / Hürriyet

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.