Gizli Özne

Pinterest LinkedIn Tumblr +

gizliarsivimageBol kahkahalarla seyredeceğiniz Gizli Özne, tiyatroseverler için perdeyi açıyor.

Oyuncular: Arda Esen, Bora Sivri, Hakan Eratik, Sedat Bilenler, Yeşim Salkım

Tek tutkusu resim olan, ama yaptığı resimleri kendinden başka kimseye beğendiremeyen Eray ile bir şirkette muhasebecilik yapan, hayatını mesai saatlerine göre yaşayan Yasin’in hikayesidir Gizli Özne…

İki farklı karakterde, iki zıt insan, aynı hayatı bir apartmanın zemin katında paylaşırlar ve bir gün hayatlarına bir kadın girer. Bir ilişkinin ayrılık melankolisini yaşayan Ceren, bir cafede Yasin ile tanışır ve Eray’ı tanır. Ceren’in içindeki gel gitler Eray ve Yasin’in zıtlığından daha derin ve süprizlerle doludur. Üstelik bu hikayede sadece gel gitler değil, gelince gitmek bilmeyen ev sahipleri, onların Almanya’da her ay gelme ihtimalleri olan oğulları, kiracının çilesi, ev sahibinin derdi, kısacası kafamızı pencereden dışarıya çıkardığımızda görebileceğimiz bir hayatın realitesi bulunmaktadır.

Tiyatro Esen’in yeni oyunu Gizli Özne’de; yol manzaralı, demir parmaklıklı bir konutun içinde, zamanı nakite çevirmeye çalışan muhasebeci Yasin ile kendine bolca vakit ayıran ressam  Eray’ın çatışmalarını izlerken kendi yaşam seçimlerimizi neşeli bir üslupla sorgulayacaksınız.

Göksel Kortay’ın yönettiği Baş Belası adlı komedi oyunu ile iki sezondur seyircinin beğenisi kazanıp birçok ödül alan Tiyatro Esen; yeni sezona yepyeni bir oyunla, Gizli Özne ile başlıyor. ‘Baş Belası’ oyunun yazarı Eray Yasin Işık’ın yazdığı Gizli Özne adlı oyun, İpek Kadılar danışmanlığında ve Arda Esen yönetiminde tiyatroda hayat buluyor.
05 Kasım 2013 20:30
Caddebostan Kültür Merkezi, İstanbul

Hürriyet

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.