Milas Gençlik Merkezi Tiyatro Topluluğu 8 Mart İçin Sahne Alacak

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Milas Gençlik Merkezi Tiyatro Topluluğu tarafından hazırlanan “Masallar Yeniden Yazılmalı” adlı tiyatro oyunu 8 Mart 2024 Cuma günü saat 20’de Aşkıdil Akarca Sahnesi’nde Milaslılarla buluşacak.

“Masallar Yeniden Yazılmalı” tiyatro oyunu ile Milas Gençlik Merkezi Tiyatro Topluluğu, masalların derinliklerinde yatan anlamları günümüz perspektifinden ele alarak, izleyicilere unutulmaz bir deneyim yaşatacak.

Milas Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir; “Tiyatro severlerin buluşma noktası olan Aşkıdil Akarca Sahnesi’nde, Milas Gençlik Merkezi Tiyatro Topluluğu ile birlikte “Masallar Yeniden Yazılmalı” için heyecanla bekliyoruz. Unutulmaz bir geceye tanıklık etmek isteyen 7’den 77’ye tüm vatandaşlarımızı 8 Mart 2024 Cuma saat 20’de Aşkıdil Akarca Sahnesine bekliyorum” dedi.

Düzenlenecek olan tiyatro ile ilgili bilgi veren Milas Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir; “Klasik masalların modern dokunuşlarla nasıl yeniden şekillenebileceğini keşfedeceğiniz bu gösteride, Milas Gençlik Merkezi Tiyatro Topluluğu, ustalıklı performanslarıyla izleyicileri büyüleyecek. Masalların derinliklerinde yatan anlamları günümüz perspektifinden ele alarak, izleyicilere unutulmaz bir deneyim yaşatacaklar. Aşkıdil Akarca Sahnesi’nde gerçekleşecek bu özel gösteri, sanatseverler için kaçırılmayacak bir fırsat. Masalsı dünyanın kapılarını aralayan bu etkileyici performansı izlemek için tüm tiyatro tutkunlarını bekliyoruz” diyerek, tüm tiyatroseverleri 8 Mart Cuma günü saat 20’de Aşkıdil Akarca Sahnesinde sunulacak “Masallar Yeniden Yazılmalı” isimli tiyatro oyununa davet etti.

habermilas

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.